pühapäev, 17. aprill 2016

Blue Grotto

Ootasin Blue Grottole minekut juba Maltale saabumisest peale, aga ilmad olid pidevalt tuulised ja jahedad. Nüüd kui soojaks läks, võtsime Grotto kohe oma plaanidesse. Meil vedas, kuna üks töökaaslane elab sealsamas lähedal ja oli lahkesti nõus meid peale tööpäeva lõppu kohale viima. Paadisõidu eest tuleb maksta 8 eurot. Muidu oli kõik väga ilus ja tore, aga paadijuht oli väga pealetükkiv ja isegi pisut agressiivne. Muudkui tüütas meid oma liigagi ülearuse kommenteerimisega kus ja kuidas peaksime pilte tegema.












Peale paadisõitu vaatasime veel natukene ümbruses ringi, nautisime ilusat ilma ja einestasime kohalikus restoranis. Kuna Blue Grotto juurde sõidab ainult üks buss, oli seda vaja tund aega oodata. Bussipeatuses täpseid aegu kirjas ei olnud ja samal ajal tüütas meid üks taksojuht, kes tahtis meid ära viia, siis otsustasime natukene jalutada ja otsida üles järgmine peatus, kus rohkem busse liiguks. 

Selle kolme Maltal veedetud nädala jooksul on ainult 1 kord natuke vihma sadanud. Olime väga üllatunud, kui nägime, kuidas siinne vihm kõik aknad, autod, pingid jne mustaks oli teinud. Saime teada, et pilved kannavad Aafrika kõrbetest liiva kaasa ja see sajab siin maha. Maltal sajab üleüldse nii harva, et inimesed palvetavad selle eest.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar