laupäev, 16. aprill 2016

Maasikafestival, Golden Bay ja Mosta Dome

Vahepeal on siin ilmad nii ilusaks läinud ja tänu sellele, oleme saanud palju ringi seigelda :)

Pühapäeval kutsusid korterikaaslase sõbrad meid maasikafestivalile. Sealt võis osta nii värskeid maasikaid kui ka taimi ning erinevaid küpsetisi ja jooke, mida vähegi maasikatest teha võib. Terve festivali aja esinesid väikesed lapsed oma laulude ja tantsudega. Mulle väga meeldisid ka aedade külge riputatud joonistused.











Peale festivali läksime kuulsat Golden Bayd vaatama. Kuna bussi peale oli pidevalt pikk järjekord, otsustasime minna jalgsi. Kui rannani jõudsime, tuli välja, et see on hoopis teine koht ja meil tuleb õigesse kohta jõudmiseks üle mägede ja kaljuservade ronida. Mis alguses tundus hullumeelne, oli kõige täiega seda vaeva väärt. Ülevalt avanes vaade, mis jääb igaveseks meelde.









Meie muidu kirikute ja muuseumite huvilised eriti ei ole, aga Mosta kirikust ei saa lihtsalt mööda vaadata. Mosta Dome on Euroopas suuruselt 3. kuppelkirik ja enamgi veel, II maailmasõja ajal kukutati kirikusse pomm, mis imekombel ei plahvatanud. Selle pommi koopiat saab seal siiani vaadata. Kahjuks peame tunnistama, et imetlesime vist kõike muud ja pommi unustasime üldse ära :D






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar