teisipäev, 12. aprill 2016

Natuke Malta ööelust ka :D

Kui nüüd päris aus olla, siis tegelikult me eriti ei julgenud öösel välja minna. Meid oli varem korralikult hirmutatud, et lõunamaa mehed on väga temperamentsed ning pealetükkivad. Selleks, et me siiski elamusest ilma ei jääks, oli korterikaaslane lahkesti nõus meie turvamiseks kaasa tulema.

Siin Maltal on kõik ööeluga seonduvad asutused koondunud põhimõttelisest ühele samale tänavale San Giljanis.


Mingit piletiraha ei küsita, enamgi veel, tänaval jagatakse kuponge, mille eest saab klubisse sisse astudes tasuta kokteili, 2 ühe hinnaga või midagi muud sellist. Mul juba üksinda oli neid kokku 5 tükki :D Põhimõtteliselt millegi eest maksma ei pidanud, või kui oleksin tahtnud siis hinnad on siin ikka väga head. Näiteks rumm koolaga 2.50.




Klubid ise on väga erinevad, igale maitsele leiab midagi. Erinevalt Eestist on igal pool ka väljas istumise ja suitsetamise jaoks terrass.  Ei saa mainimata jätta, et rahvast oli ikka väga palju, kuid ruumi oli siiski piisavalt, et ennast hästi tunda.

Eriliselt jäi meelde ühes klubis olev tuba, mis on tehtud päris jääst ja kus inimesed käivad talvejopedega kokteili nautimas :)


Taksoga koju sõita on Maltal päris kallis. Meil vedas, kuna korterikaaslane oli teadlik mingisugusest mitteametlikust taksoteenusest, mille eest tuleb maksta vaid 3 euri per face :D. Seda juhul kui kõik istekohad taksos on täidetud (lisaks juhile 5 inimest).

 Oleme tänulikud oma toredale turvamehele, keda tegelikult polekski vaja olnnud, sest jutud pealetükkivate lõunamaalaste kohta on liialdatud. Kokkuvõtteks veetsime toredasti aega ja jäime väga rahule :)

1 kommentaar: