kolmapäev, 6. aprill 2016

Bugibba rand ja Malta akvaarium

Esmaspäeval oli meil kell 9.00 Paragonis (organisatsioon, mis tegeleb vahetusõpilastega) koosolek. Seal anti meile üle majutusega seotud dokumendid. Ise pidime ka mõlemad 100 eurot tagatiseks andma. Juhuks kui midagi ära lõhume, saime nimekirja, kui palju mingi asi maksab. Kuna oleme juba nädal aega oma korteris elanud, siis teadsime väga hästi, et mõned asjad olid juba eelnevalt katki või polnud neid üldse. Loomulikult ei olnud me nõus nende eest vastutust enda peale võtma. Selle peale öeldi meile, et need on nii odavad asjad (näiteks konserviavaja), et võite need ise ka osta. Kuna leping on niimoodi koostatud, siis meie sellega nõus ei olnud. Meil paluti katkistest asjadest pilti teha ning need Paragoni meilile saata.



Lisaks sellele kuulsime, et teistel õpilastel on palju hullemad probleemid kui meil. Mitu inimest on pidanud magama diivanil, sest korteris ei jagunud nende jaoks voodeid, kõigest muust rääkimata. Üks neiu kurtis, et ootas 5 tundi tänaval koos oma kohvritega taksojuhti, kõige tipuks oli tema voodi ka veel nii katki, et seal ei olnud võimalik magada.

Peale koosolekut läksime lähedal asuvasse Bugibba randa, sest seda kohta oli meile juba varem soovitatud. Mööda rannajoont kulges väga mõnus jalakäiatele mõeldud tee. Rand oli ise küllaltki kivine, aga vaade selle eest tõeliselt kaunis.




Endalegi üllatuseks jõudsime lõpuks välja Malta riikliku akvaariumini.





* Kahjuks jäid enamus pilte udused, sest kalad ujuvad kogu aeg ringi ning lisaks on sealne valgustus küllaltki hämar.

Kohe akvaariumi kõrval on ka lastepark, väga lahedate atraktsioonidega :)




* Sinu jaoks armas Elli Grethe, tegin koos Nesquiki jänkuga ka pilti.


* Isegi prügikastid selles piirkonnas on väga armasd :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar