kolmapäev, 20. aprill 2016

Kaks väikest armsat külakest: Popeye ja Crafts Village

Popeye Village on üks Malta kõige põnevamaid vaatamisväärsusi. Toredad värvilised puidust majad on ehitatud ühe koomiksitegelase järgi tehtud filmi "Popeye" jaoks. Pilet maksab 10 eurot ja 50 senti, mis sisaldab ka väikest topsi maitsvat punshi ja mälestuseks postkaarti.


Kõikides majades saab sees uudistamas käia ning lisaks sellele, on külakeses ka väga lahedad elanikud, kes lõbustavad inimesi oma naljaka olemise ja tantsunumbritega.




Crafts Village ehk käsitööliste küla on koht, kus on võimalik oma silmaga vaadata, kuidas puhutakse klaasi, valmistatakse savist nõusid ja dekaratsioone või hõbedast ja pärlitest kauneid ehteid. Loomulikult saab kõike seda ilu endale koju kaasa osta :)





Ostsin enadle sealt ühe väga ilusa liblikaga hõbesõrmuse. Aga pean tunnistama, et see läks juba järgmisel päeval katki. Seega, neid õhkõrnasid asju eriti ei soovita.

Täiesti juhuslikult avastasime sealtsamast Craft Village´i kõrvalt väikese lemmikloomade farmi. Kuna see oli tasuta, siin ostsime jäätist ja natuke uudistasime niisama ringi. Loomakesed olis tõesti väga armsad, aga kuna pardid, jänesed, hobused, kitsed ja kanad on ka Eestis väga tavalised, siis ei hakanud me neid pildistama...




Lisaks sellele on sealsamas lähedal ka imeilus park. Kuna siin on pikemat aega väga kuiv olnud, siis on juba märgata, kuidas taimed tasapisi ära kuivama hakkavad.



1 kommentaar:

  1. On, mida vaadata ja nautida!
    Ja meil siin 4 kraadi sooja...

    Võtke viimast:)

    Sirje

    VastaKustuta